Primeur voor IJburg

  1. Home
  2. /
  3. Amsterdam
  4. /
  5. Primeur voor IJburg

Primeur voor IJburg

13-09-2019

Vandaag is in IJburg de eerste woning uit een reeks van zestig overhandigd, die zijn gecreëerd in samenwerking met vtwonen. Deze huizen zijn een resultaat van een gedeelde visie tussen vastgoedontwikkelaar AM, BAM Woningbouw en het vooraanstaande woonmerk vtwonen. Ze belichamen de essentie van een modern gezinshuis, volledig gedrenkt in de stijl van vtwonen.

De gebruikte materialen stralen warmte uit, waaronder het kenmerkende cederhout. De huizen beschikken over een subtiele uitbouw met een rijke, donkere houtlook, ruime ramen die tot aan de grond reiken en buitenlamellen die zorgen voor een sfeervolle lichtfiltering, in harmonie met de gevelkleur.

Het Concept van Direct Bewoonbaar

Steeds meer mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan een huis dat bij oplevering al direct bewoonbaar is. Hierbij sluiten de vtwonen Woonsfeer en de bijbehorende interieurpakketten naadloos aan. Deze Woonsfeer is één van de zes sferen binnen de BAM-collectie. Hiermee kunnen kopers kiezen voor een woning die bij oplevering meteen klaar is voor bewoning, passend bij hun persoonlijke stijl, zonder dat er nog aan geklust hoeft te worden. AM integreert de vtwonen interieurpakketten in toenemende mate in hun projecten.

De vtwonen Woonsfeer biedt een robuuste, moderne basis voor een instapklare nieuwbouwwoning. Elk aspect, van de verf en vloeren tot de keukens en deuren, is op elkaar afgestemd. Het interieurpakket van vtwonen omvat een volledig uitgeruste luxe keuken, plinten, consistente vloerbekleding door het hele huis, en muren en trappen die naar eigen kleurvoorkeur geschilderd zijn. Dit alles biedt de consument de mogelijkheid om hun unieke vtwonen huis te realiseren.

Bij alle toekomstige BAM Wooncollectie nieuwbouwprojecten zal de nieuwe vtwonen Woonsfeer beschikbaar zijn. Tijdens de vtwonen&design beurs (29 september tot 4 oktober) kunnen geïnteresseerden bij AM een levensechte replica van de woning in vtwonen-stijl ervaren.

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.