Ruimtekoers festival 2016

  1. Home
  2. /
  3. Arnhem
  4. /
  5. Ruimtekoers festival 2016

Ruimtekoers festival 2016

De utopie van de stad
di 11 okt 2016 t/m za 15 okt 2016
Ruimtekoers
, Arnhem
Toegang: €

Van 11 tot en met 15 oktober is het zover, Studio Halfvol organiseert de tweede editie van Ruimtekoers! Dit keer kleiner maar met wederom grote ambities: hoe denken we samen over de binnenstad?

Ruimtekoers is terug! Op de golf van een veranderende tijdgeest daagt Ruimtekoers jou uit om te dromen over de toekomst van jouw leefomgeving, de stad. Ruimtekoers gaat op zoek naar een nieuwe utopie voor de stad. In dit geval betekent dat niet veel meer dan durven te dromen. Het beseffen dat het doel niet haalbaar is, maar desalniettemin elkaar uitdagen het verlangen uit te spreken van jouw droom over de samenleving en de stad.

11 t/m 15 oktober: A PLACE TO BE

Ook A PLACE TO BE keert terug! Met dit concept transformeren we een binnenstedelijke beschikbare locatie om tot een ruimte voor experiment en beleving. Verwacht workshops voor het opzetten van je eigen demonstratie tegen het systeem, exposities over een veranderende stadsbeleving en spannende invullingen van leegstaande ruimten. En feestjes, want leegstand was nog nooit zo leuk!

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.