Buitenleeft

  1. Home
  2. /
  3. Delft
  4. /
  5. Buitenleeft

Buitenleeft

Landgoed BuitenLeeft is een verademing voor mens, dier en natuur. De verscheidenheid aan gebieden, zoals een fruitboomgaard, een tiny forest, een bloementuin, een kruidenspiraal, een kwekerij voor vaste planten en een groentetuin, bieden een thuis voor diverse dieren en insecten.

De Zelfoogsttuin: Duurzaam en Gezond

Op een uitgestrekte hectare grond vind je onze zelfoogsttuin waar gezonde voeding wordt geteeld. Planten worden buiten of in de koude kas geteeld, zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Vruchtwisseling zorgt ervoor dat de grond vruchtbaar blijft.

Vrijwilligers: Gemeenschap en Verbondenheid

De zelfoogsttuin dient ook als een plek voor vrijwilligers om buiten te werken, met hun handen in de aarde. Het biedt een plek van rust en maakt deel uit van een gemeenschap waar je je direct welkom voelt.

Bezoek en Ervaar

Geniet van een verfrissend kopje thee of koffie, of kom met je eigen lekkernijen. We nodigen je uit voor een bezoek aan ons prachtige landgoed en laat je inspireren door al het moois dat BuitenLeeft te bieden heeft!

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.