Initiatieven knooppunt Dordrecht

  1. Home
  2. /
  3. Dordrecht
  4. /
  5. Initiatieven knooppunt Dordrecht

Initiatieven knooppunt Dordrecht

2017
Op 20 april ben je welkom bij het Initiatieven Knooppunt in de Stadsbibliotheek Dordrecht. De toegang is vrij en je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Overweeg je een initiatief op sociaal, maatschappelijk, ecologisch of cultureel gebied? In de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek staan bevlogen experts en ambtenaren klaar om je te adviseren over de voortgang van je project. Het is niet ongewoon dat je bij het opzetten van een idee te maken krijgt met zaken zoals vergunningen, regelgeving en financiering. Hier helpen we je graag mee en wijzen je de weg binnen diverse instanties.

Kom en deel je ervaringen, tank nieuwe inspiratie en ontmoet anderen die ook initiatieven nemen, stadsmakers en gelijkgestemden. Mocht je zin hebben, kun je hier ook gewoon rustig werken. Ervaren adviseurs op het gebied van burgerinitiatieven zijn aanwezig voor ondersteuning.

Ben je al bedreven in het opstarten van initiatieven en wil je jouw expertise delen? Kom dan als expert, werk flexibel, geniet van een kopje koffie en deel je ervaringen.

Dit Initiatieven Knooppunt is een samenwerking van Initiatief zoekt Nemer, de Bibliotheek AanZet en de Gemeente Dordrecht.

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.