zo 26 apr 2015, 11:00 Sarphatipark, Amsterdam

Natuur & Milieumarkt Sarphatipark

De 22e Geveltuinenmarkt in het Sarphatipark
zo 26 apr 2015, 11:00
Sarphatipark
Oude Pijp , Amsterdam
Gratis entree, reservering vereist

Op zondag 26 april organiseert Natuur&Milieuteam Zuid samen met vrijwilligers van het Groen Gemaal en  duurzame initiatiefnemers de 22e Geveltuinenmarkt in het Sarphatipark. Er is een Groen- een Energie- en een Compostplein en een plek voor gezond voedsel.

Met o.a.:

Planten: Groen Gemaal, Biologische Kwekerij Van Houtum, Kwekerij De Ent, de Springplank, Beecare en Toos Tuin.

Workshops/ activiteiten: De Brede Moestuin, Dubbel Groen, Zuidmoes & Eetbaar Amsterdam, Ecokids, Microphilia, Corinne met portretten van kamerplanten, Dubbel Groen, Amsterdam Rainproof en Composteren in de Frans Halsstraat.

Producten: Bio-Kultura, Studio Claire Hornn, Stichting Stadshout en heerlijke biologische hapjes van Ratatouille Traiteur, Rood met Zwarte stippen, Mariken Schenkeveld & Balkonton.

Informatie: Enegiespreekuur, Zuiderlicht, Wij krijgen kippen, Open Tuinendag De Pijp, de Pijpkrant, WSW, NMTZuid, Containing Mushrooms, Stadsdorp De Pijp en Dialoog in Actie.Voucher-Pijpkrant-Compost-211x300

Zin om mee te helpen?
Presentatiemateriaal maken, posters ophangen, opbouwen van de markt, kramen aankleden, planten verkopen, informatie geven, kraam bemannen, koffie en thee verzorgen, broodjes smeren of opruimen. Kom gewoon voor de gezelligheid een uurtje helpen, ontmoet je meteen andere enthousiaste vrijwilligers. rudy@NMTzuid.nl 

 

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Amsterdam
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu