Shuffle LIVE

  1. Home
  2. /
  3. Alkmaar
  4. /
  5. Shuffle LIVE

Shuffle LIVE

Dé vrijmibo voor de kunstliefhebber!
vr 1 apr 2016, 17.00
Shuffle LIVE
Canadaplein 1 , Alkmaar
Toegang: € 6,00

Vernieuwende vrijmibo voor de kunstliefhebber

Het online magazine Shuffle organiseert in samenwerking met Stedelijk Museum een maandelijkse vrijmibo met wisselende programmering. Shuffle Magazine ziet dit als een geweldige kans om haar lezers te ontmoeten en alle Alkmaarse talenten die in het magazine staan een live podium te bieden op een prachtige locatie. Tijdens Shuffle LIVE kan je de tijdelijke tentoonstelling van het Stedelijk Museum bekijken, een hapje eten, wat drinken en geniet je van de programmering door en met Alkmaarse jongeren.

Word deel van Shuffle LIVE & verbluf de Alkmaarders met jouw kunsten!

Shuffle Magazine roept jonge kunstenaars en musici op om zich te laten zien! Er komen nog 11 Shuffle LIVE edities en het is fantastisch als deze iedere keer uitpuilen van Alkmaars, jong talent.

’Shuffle heeft dit podium van het Stedelijk Museum gekregen, maar geeft dit podium graag door aan Alkmaars talent dat zich wil laten zien! Wij noemen onszelf tenslotte het online podium van Alkmaar. Online is nu offline en dat maakt het super leuk!’’ Aldus Ema Najetovic, een van de initiatiefnemers.

Vrijdag 4 maart 2016 was het werk van de Alkmaarse kunstenaar Sacha de Wijn ’88 te zien in het museumcafe in Alkmaar. De Wijn heeft ook een eigen stijl replica gemaakt van een van de werken uit de tijdelijke tentoonstelling van het museum. De Alkmaarse band Monkey Sandwich vulde het museum café met eigen geschreven nummers die echt perfect waren bij de setting.

‘’Het was even wennen zo in zo’n licht museum café. Het is echt een heel ander soort vrijmibo dan je gewend bent, maar het is wel leuk om de week af te sluiten met wat diepgang, kunst en goede muziek. Beter dan een simpel bierdrink-festijn waar je over een jaar niks meer van herinnert. Ook viel mij op dat er gevarieerd publiek was en de jongeren overheersten.’’  –  Sacha de Wijn

Entree Shuffle LIVE incl. entree tijdelijke tentoonstelling én een consumptie*: €6, | Avondmaaltijd biologisch, keuze uit vlees of vega: €9,50 | Biobiertjes: €3,- & Speciaalbier: €4,50

Het Alkmaarse jongerenmagazine Shuffle en de vrijmibo Shuffle LIVE zijn producties van Stichting Shuffle. Vind jij het leuk om bij te dragen en mee te doen met de 26 toffe jongeren die zich hard inzetten voor de stad? Neem contact op via jeetjewatcoolzeg[@]shufflemagazine.nl.

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.