"Zijn doel? 95% genezing van alle kinderen met kanker in 2025"

Vaak zie je Erik Simons in zijn oranje outfit door Alkmaar rennen. Dat is niet zomaar: hij rent marathons voor Stichting Kinderen Kankervrij met als doel: 95% genezing van alle kinderen met kanker in 2025. Dit door het gesponsord voltooien van deze uitdagingen. Hij vertelt zijn verhaal in videosnacks op Youtube, verkoopt shirts, maar heeft nu ook een evenement in De Telefooncentrale op 1 september: Samen tegen de Ziekte: een inspiriment met Ruud 

Eriks filosofie is niet alleen om geld op te halen om de doelen van Stichting Kinderen Kankervrij te realiseren, maar ook om de boodschap dat kinderen niet ziek zouden mogen zijn uit te dragen. Bovendien voegt hij waarde toe in ruil voor donaties en sponsoring. Zo ook in zijn ‘inspiriment met Ruud’:

Voor circa €50 per couvert dragen we met zijn allen bij om Kinderkanker de wereld uit te krijgen. In dit geval eten, drinken, een beetje netwerken en een inspirerende masterlezing van Ruud Veltenaar. Ongecompliceerd en gezellig, gewoon in Alkmaar. Doe je mee? Het programma van 1 september bestaat uit eten, drinken en het delen van inspirerende informatie door Ruud en Erik van 18.00 tot 21.30 in De Telefooncentrale aan de Koelmalaan in Alkmaar.

Erik over het diner:
Het is een ideale manier om voor een overzichtelijk bedrag bij te dragen en tegelijkertijd en fantastische avond te hebben. Zelf ben ik toehoorder geweest van Ruud Veltenaar. Toen ik hem bedankte voor de inspiratie vertelde ik hem van ‘Erik Runs for KiKa Marathon’. Gelijk gaf hij aan bij te willen dragen door te spreken op mijn event. En zie nu: een vierde gang op het diner met een unieke spreker.

11231154_988391167880444_4922920722891514070_n

Erik Runs over Kika Marathon:
“1 november 2015 was voor mij een historische datum. Immers, op die dag bleek de motivatie voor de NY Marathon voor KiKa genoeg: In 04:06:53 debuteerde ik op de marathon. Met ruim€11.000,00 donatie debuteerde ik voor KiKa. En daar zit je dan… kan en wil ik nog lopen? Voor KiKa? Een marathon? En dan komt er en bericht op dinsdagavond 10 november… “Het is niet genoeg….. Zojuist kregen we het bericht dat een klasgenoot van Ties (7) leukemie geconstateerd heeft gekregen. Alsof het niet genoeg is, want haar zus is ook al een van de kinderen voor wie we ons ingespannen hebben. We moeten dus door. Voor mij betekent dat dat 1 marathon niet genoeg lijkt, dat 1,3 miljoen (bedrag 2015 van alle renners bij elkaar) ook niet genoeg is.”

P5176281

Voor meer informatie en aanmelden: 
Erik Runs for KiKa Marathon
06-54254432
Erikruns4kikamarathon[@]hotmail.com

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
dit gaat over
Bottom up Co-creatie
in Alkmaar
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu