BounceSpace Eindhoven
Bogert 1 , 5612 LX Eindhoven

BounceSpace: “the office reinvented.” In het zuiden van Nederland begon het team van BounceSpace te experimenteren met het creëren van een nieuw soort werkomgeving. Daarbij spelen ze in op de snel veranderende economie en aanhoudende digitale revolutie. “Enkel fysieke werkruimte voldoet niet meer. Zonder een krachtige sociale context gevuld met inspiratie, creativiteit en serendipiteit is ruimte slechts ruimte.” BounceSpace is een rebels, creatief en community gebaseerde plek waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest worden. Na verovering van een succesvolle vaste plek in Amsterdam op de Overtoom vonden de initiatiefnemers het tijd voor een volgende stap. Terug naar het zuiden, naar Eindhoven, de technologie en design hoofdstad van Nederland.

Check de social design brands van Franky Cherry, proef de paddestoelen van FungiFuturi of kom gewoon even bouncen op de trampoline. Ook kan je langsgaan bij hun plek in het voormalig WTC om events bij te wonen, bijvoorbeeld op het gebied van ondernemerschap en crowdfunding. Iedereen is welkom voor een kop koffie in deze ‘nieuwe huiskamer’.

Het BounceSpace ecosysteem

De werkomgeving van BounceSpace is flexibel. Werkplekken zijn zo ontworpen dat ze aansluiten op de bedrijfsontwikkeling van de community. Zo kan je van een flexibele werkplek switchen naar een vaste bureauplek of privé kantoor. Memberships kunnen maandelijks aangepast of opgezegd worden.

“Jouw kantoor kan zich aanpassen zodra jouw werk veranderd, maar je behoudt altijd de voordelen van het BounceSpace ecosysteem.”

Volgens de initiatiefnemers is verder de diversiteit in talenten ontzettend belangrijk voor de werkomgeving. Van barista’s, fietsenmakers en kappers, tot de moderne meesters zoals de designer en advocaat; deze diversiteit in activiteiten wordt gekoesterd en creëert de buzzende sfeer waar Bouncespace voor staat. Tegelijkertijd heeft iedereen een onderneming te runnen, wat betekent dat de omgeving productiviteit en focus moet stimuleren. Hier is bij de inrichting goed over nagedacht: “Onze werkplekken zijn zo opgezet dat je werk gedaan krijgt.” Als je dan toch een pauze nodig hebt dan ga je de lounge in, de shops of vergaderruimte voor wat waardevolle inspiratie.

Geïnteresseerd in een plekje in de huiskamer van Eindhoven? Bekijk het aanbod op de website.

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Eindhoven
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu