Creatief broeinest KOEL310
Koelmalaan 310 , 1813 JE Alkmaar
072-7851561
info@koel310.nl

Aan de Koelmalaan in de wijk Overdie in Alkmaar is KOEL310 gevestigd, een broedplaats voor kunstenaars, artiesten, ontwerpers en technici die er hun nieuwe meesterstukken kunnen ontwerpen en exposeren. KOEL310 biedt een divers activiteitenprogramma aan, wat varieert van salsa-avonden en exposities tot live muziek en (rock)concerten.

DW-MARVIN-48Zo heeft er een amateurkunstfestival plaatsgevonden en zijn er exposities gehouden in samenwerking met de Kunstuitleen Alkmaar en het Grafisch Atelier. In KOEL310 is de galerieruimte EXPO gehuisvest, waar kunstenaars hun werk tentoonstellen aan publiek. Daarnaast probeert KOEL310 ook de buurt bij de broedplaats te betrekken. En dit heeft resultaat: de multiculturele gemeenschap in Overdie bezoekt het pand regelmatig.

dehaan5De ruimte wordt buiten de activiteiten om verhuurd voor verjaardagsfeestjes, trouwfeesten, jubilea en vergaderingen. Huurders op creatief gebied kunnen zich vestigen in KOEL310. In het pand zit onder andere ook een tattooshop, gitaarschool en een escaperoom.

DW-MARVIN-52

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Alkmaar
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu