De Bovenverdieping
Nieuwe Uilenburgerstraat 116 , 1011 LX Amsterdam

De Bovenverdieping organiseert verschillende evenementen waar verwondering, verdieping en verbinding centraal staan.

Er wordt bijvoorbeeld vier tot zes keer per jaar Ondersteboven georganiseerd; een avond waarin sprekers hun inzichten over bepaalde relevante onderwerpen delen. Zo is er binnenkort een avond over de architectuur van Amsterdam.

Elke laatste vrijdag van de maand wordt Kom Boven! georganiseerd. De onderwerpen die worden besproken deze avond worden door de deelnemers zelf ingebracht. Inhoud en gezelligheid gecombineerd met lekker eten en muziek.

Sinds begin januari programmeert De Bovenverdieping ook in de Ceuvel. Inspiratieshots bestaat uit korte, interactieve workshops rondom een bepaald onderwerp. Deze zijn erop gericht om een persoonlijke balans tussen werk, je welzijn en de wereld om je heen te vinden. Met interessante verhalen van de spreker leer je dingen op een andere manier te bekijken. Deze avond vindt elke 2e woensdag van de maand plaats.

Tot slot wordt één keer per jaar Sabbatical in a day georganiseerd. Op deze dag parkeer je jouw ‘gewone leven’ en ligt de nadruk op het verbinden van het hoofd met het hart. Al met al staat De Bovenverdieping voor verdieping, verwondering en verbinding.

Betrokken stadmakers
Sacha Schoonhoven
Programmamaker bij de Bovenverdieping
reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Amsterdam
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu