DRUK

DRUK

Creatieve broedplaats in oude drukkerij

DRUK
Westerkade 30
, 3511 HC Utrecht

Een groep enthousiaste ondernemers besloot de oude drukkerij op de Westerkade nieuw leven in te blazen en er een plek te creëren waar bedrijven uit diverse creatieve sectoren konden werken. Studio Vrijdag, Mr. Beam en De Kledingfabriek en meer zijn hier gevestigd maar er worden ook activiteiten georganiseerd voor mensen van buitenaf. Workshops, exposities en kleine evenementen maken dit multidisciplinaire pand niet alleen tot een werkplaats maar ook tot een levendige een ontmoetingsplek.

© DUIC

Voor in het pand kun je in de winkel de producten kopen van de makers van DRUK. En samen met de net geopende koffiebar geldt dit als het visitekaartje voor het gebouw waar je wordt verwelkomt met de woorden: Koffie, Leute! Hier kun je genieten van heerlijke filter- en slow coffee maar ook meer leren hierover middels workshops, proeverijen en lezingen. En met goede koffie ontstaan ook de beste ideeën!

© DUIC

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.