Het Gele Gebouw
Zomerhofstraat 76-90 , Rotterdam

Het Gele Gebouw maakt onderdeel uit van het Zomerhofkwartier (ZOHO) en is een plek voor stadmakers. Dit zijn mensen die met ziel en zaligheid werken aan betere steden. Denkers en doeners die zelf projecten in de stad initiëren. Netwerken die slim kunnen schakelen tussen strategisch stedelijk beleid en de praktijk van alledag in de wijken en buurten. Het levert een fantastische mix op van onder andere makers, de sportschool, maatschappelijke ondernemers en 2 universitaire opleidingen.

© Het Gele Gebouw via Facebook

Stipo huurt de 2e verdieping van het Gele Gebouw en zegt hier over:

We geloven in kruisbestuiving, samen leren en elkaar scherp houden. Dat is de reden dat we in het Gele Gebouw zijn gevestigd. En de reden dat we niet in een afgeschermd kantoor gaan zitten, maar op een open verdieping, met een mengeling van vaste en flexplekken, waar we ook nog een paar plekken beschikbaar hebben voor nieuwe partijen. Met vergaderruimten die zelf gebruiken, maar ook door ons netwerk worden gebruikt.

Alle huurders in het Gele Gebouw zijn ook verenigt in een vereniging en daarnaast worden een dakterras en een gezamenlijke ruimte op de 1e verdieping gedeeld. Ook worden er bijeenkomsten georganiseerd, zoals lunches en borrels. Op deze manier wordt er samengewerkt in en aan een inspirerende plek om te werken. En daarnaast krijgt de buurt een boost!

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Rotterdam
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu