Het Prinsenkwartier
Sint Agathaplein 4 , 2611 HR Delft

Tijdens de Stadexpeditie door Delft werd ook het Prinsenkwartier feestelijk geopend. Met meerdere partners vormt het een broedplaats voor verschillende activiteiten, experimenten en projecten in de stad en het is tevens de Stadsambassade waar de ontmoeting centraal staat.

Inspirerende discussies, uitdagende exposities en programmering rondom de thema’s creativiteit en innovatie maken de agenda rijkelijk gevuld waar onder ander TOP en Delft Design de organisatoren van zijn. Ook kun je altijd een kijkje nemen in de HYPO kunstsupermarkt. Zij hebben als missie om kunst bereikbaar en tastbaar te maken zonder winstoogmerk en zonder subsidie. Hiervoor werken zij op dit moment samen met ongeveer 50 kunstenaars van zeer verschillende disciplines.

En omringd door deze programmering bevindt zich De Barbaar; het kloppend hart dat deze activiteiten met elkaar verbindt. Hier kun je terecht voor hun eigen koffieblend, een lekkere borrel en een verantwoorde lunch. Kortom: het Prinsenkwartier heeft alle ingrediënten om als Stadsambassade inspirerende ontmoetingen plaats te laten vinden.

De Barbaar

Betrokken stadmakers
Michiel Brouwer
MBDSO Duurzame Stedelijke Ontwikkeling
reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Delft
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu