Hub88
Boschstraat 88 , 4811GJ Breda
076-8877938
info@hub88.nl

Bij Hub88 komen nieuwetijds ondernemers en dwarsdenkers vanuit allerlei verschillende werkvelden samen met uiteenlopende expertises en in verschillende fasen van hun ondernemerschap. Niet alleen om te werken, maar ook om elkaar te ontmoeten en nieuwe ideeën te laten ontstaan.

De omgeving is hier dan ook perfect voor ingericht. Alle werkplekken bevinden zich in één grote ruimte en als nieuwkomer wordt je meteen voorgesteld aan alle andere members. Op basis van een gesprek wordt je ook gekoppeld aan anderen zodat je samen verder kan komen. De gezamenlijke lunch die verzorgd wordt door de mobiele keuken Bitterzoet in de tuin, biedt ook nog eens een makkelijke gelegenheid om met elkaar een praatje te maken. En de moestuin waar aan wordt gewerkt zal deze lunch nog is extra smakelijk maken door eigen verbouwde groenten en fruit.

© Hub88

Maar niet alleen de lunch proberen zij te verduurzamen. Ook het interieur is met zorg samengesteld van duurzame producten en meubels van lokale makers. De stoel waar je op zit heeft al een leven achter zich en er wordt geïnvesteerd in een duurzame pelletkachel die brandt op resthout om deze omgeving de letterlijke warmte te geven die het al uitstraalt.

Deze omgeving maakt Hub88 dan ook niet alleen een aantrekkelijke plek voor de mensen die er werken. Met verschillende projecten voor de herontwikkeling van de Boschstraat waarin het is gevestigd proberen ze ook de bewoners bij de community te betrekken. Zo proberen zij samen bijvoorbeeld leegstand in de straat aan te pakken. Tevens vinden hier diverse bijeenkomsten plaats ter bevordering van de samenwerking tussen overheid en ondernemers.

 

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Breda
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu