Lola bikes & coffee
Noordeinde 91 , 2514 GD Den Haag

In een tijd waarin mensen het liefst alles zo goedkoop en snel mogelijk willen en hun ogen sluiten voor de uitbuiting, vervuiling en dierenmishandeling die hiermee gepaard gaat, richt Lola zich op die doelgroep die juist zijn ogen openhoudt. De mensen die op zoek zijn naar puur en oprecht.

Voor deze mensen creëerden Arthur Wieffering en Reinier Hamel een plek voor echte verhalen, eerlijke en oprechte drijfveren, passie en plezier. Hier draait het niet om goedkoop maar om duurzaam. Niet om geld verdienen ten koste van anderen maar om kwaliteit en het delen van de opbrengst.

Je kunt hier terecht voor heerlijke speciale koffies, gemaakt door een barista kampioen. Maar ook voor wat zij een heuse fietsbeleving noemen; het gevoel van vrijheid, de wind door je haar, fijne kleding, wegrijden naar jouw doel, op jouw eigen kracht terwijl de wereld aan je voorbij trekt. Bij Lola’s kun je deze beleving voelen en uiteraard ook aanschaffen in de vorm van fietsen, accessoires, kleding, boeken etc. 25% van de winst wordt direct geïnvesteerd in projecten in minder ontwikkelde landen. Projecten waarbij zij zelf de producten ook weer afnemen en onder het merk Lola verkopen. Zo is de cirkel rond, het verhaal kraakhelder en wordt iedereen er beter van!

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Den Haag
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu