Performatory
Archimedesstraat 17 , 4816 BA Breda
076-5302203
info@performatory.nl

Performatory is een vernieuwende en experimenterende onderwijsomgeving. Als onderdeel van de NHTV-Academie voor Leisure bieden ze Bachelor-, Honours- en Mastertrajecten aan.

“We believe learning is about giving meaning to things that happen, things that matter and things that can change something if you are able to give it meaning by the heart and then act like a pro.”

© PerformatoryDe manier van lesgeven op Performatory is anders dan anders. Er worden geen standaard lessen gegeven, maar eerder workshops of expertsessies, dit noemen ze bij Performatory campfires. Hierbij gaat het vooral om het delen van kennis, visies en ideeën, waaruit waardevolle co-creatie uit kan ontstaan.

De standaard docentenrol is losgelaten, de docent staat niet centraal en dient eerder als aanjager dan enkel doorgever van kennis. Studenten leren bij Performatory niet van colleges, maar doordat ze ervaringen aangaan, zoals het werken met echte opdrachtgevers. Netwerken is dan ook erg belangrijk en in de loop der jaren wordt er binnen Performatory dan ook een aanzienlijk netwerk opgebouwd door de studenten.

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Breda
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu