Podium Bloos
Speelhuislaan 151 , 4815 CD Breda
076-572.08.05
info@podiumbloos.nl

Podium Bloos ligt in de Spoorzone, een stedelijk ontwikkelingsgebied. Samen met een aantal andere organisaties vormen ze een creatief cluster dat het gebied op de kaart zet. Ze willen de stad laten bruisen van creativiteit.

Podium Bloos moet daarbinnen dienen als kweekvijver, ontmoetingsplek, podium en laboratorium voor verschillende vormen van kunst en cultuur, zoals theater, literatuur, dans, performance en nog veel meer. Het is daarnaast een werkplaats dat dat de hele dag in gebruik is, door kinderen, jongeren, amateurs, professionals en makers. Dit zorgt er voor dat het een levendige en inspirerende omgeving is waar talent wordt ondersteund en gestimuleerd.

Podium Bloos biedt talent de kans om te ontwikkelen en ondersteund dit op artistiek, facilitair en financieel gebied. Daarom zijn er er zijn werkgroepen voor kinderen, jongeren en volwassenen, waarbij talentontwikkeling wordt gestimuleerd in een werkplaatssituatie.

“We beginnen vroeg, immers participatie en kennismaking met kunst op jonge leeftijd  is de basis voor interessante podiumproducties in de toekomst.”

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Breda
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu