Pop Up Park 055
Hoofdstraat (Oranjerie) , Apeldoorn

Een Oranjerie is simpel gezegd een gebouw waar planten in de winter gestald worden om beschermd te worden tegen de kou buiten. Het is dan ook niet heel vreemd dat je in Winkelcentrum Oranjerie onder andere palm- en sinaasappelbomen treft.

Je vindt nu in het grootste overdekte winkelcentrum van Apeldoorn zelfs een heus park. Een echt groen stadspark. Een van de panden kreeg onlangs een ware make-over. En dan, zomaar ineens, popt het op: Pop Up Park 055. En hoelang het blijft, is ook voor ons een hele verrassing. Dat verklaart de naam Pop Up Park 055. Daarnaast is Pop Up Park 055 is het eerste indoorpark van Europa. Daar zijn ze best wel trots op!

Pop Up Park 055 is net als alle parken een plek waar ontmoeting centraal staat. Tussen al het groen vind je er tevens coole kunstprojecten van Apeldoornse kunstenaars, een kast vol literatuur, ruimte voor muziek, handige flexplekken met wifi om te werken, een fijne plek om te gamen, een lounge om te chillen, al met al een ideale plek om eens op te zoeken.

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Apeldoorn
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu