PoppinPark
Middenweg 20 , 1097 BM Amsterdam

Als het voorjaar begint leven we allemaal weer toe naar dat ene moment: de eerste parkdag van het jaar. Lekker een boekje en tijdschrift lezen in het park, picknicken met vrienden, of ‘s ochtends vroeg buiten sporten. Heerlijk. Dat vonden ook de oprichters van Poppinpark, dus haalde zij buiten naar binnen. Poppinpark is dan ook het eerste binnenpark van Amsterdam! 

In een voormalig leegstaand pand is Poppinpark een ander soort openbare plek naast alle winkels op de Middenweg. Het is een plek voor ontmoeting, voor duurzame en groene ondernemers, maar ook voor de buurt. Op woensdagmiddag is het speelmiddag voor kinderen, de rest van de week kan je er rustig een boekje lezen, of mee doen met een van de Tai-Chi of Yoga lessen! Bij Poppinpark kan je langskomen om het hele jaar door dat parkgevoel te hebben. Behalve in de zomer, dan ga je maar naar een ‘buiten’ park.

Poppinpark is één van deelnemende locaties van de reeks de Groene Reis door de Stad georganiseerd door Pakhuis de Zwijger. Deze reeks start op 19 oktober in Pakhuis de Zwijger en op 24 november gaat de reis langs bij Poppinpark!

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Amsterdam
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu