PUUR Lelystad
Stadhuisplein , Lelystad

Elke woensdag staat in het gezellige stadshart op het Stadhuisplein van Lelystad een basis Biologische MARKT, aangevuld met één of meer ambachtelijke, duurzame en/of creatieve deelnemers. Altijd gezellig, mooi en kwalitatief hoogstaand. Je vindt er de meest uiteenlopende artikelen en voedselwaren die men over het algemeen niet op een doorsnee markt aantreft.

Elke woensdag van 11:00 tot 17:00 uur kun je er gezellig wandelen, loungen, een praatje maken en aankopen doen. Kom zeker eens kijken, snuffelen en proeven van de vele biologische producten.

Wat is er zoal te vinden: biologisch brood, kaas, groente, sappen, zaden, vlees, Turkse gerechten en ingrediënten en cupcakes. Heerlijke verse en gebakken vis, gerechtjes van de Weber grill, Surinaamse lekkernijen, speciale top bieren uit Flevoland, Italiaanse delicatessen, Hollandse poffertjes en prachtige planten en bloemen vers van de veiling. Verder prachtige handgemaakte sieraden, poncho’s, kussens en cadeautjes. Reden genoeg dus om even een marktje mee te pikken.

Betrokken stadmakers
Sjaak Kruis
Eigenaar Kruis-links
reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Lelystad
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu