Sectie-C
Daalakkersweg 4 , 5641 JA Eindhoven
040 760 1285
info@sectie-c.nl

Aan de oostkant van Eindhoven, in de luwte van de stad, broeit er al jaren iets. Vier voormalige fabrieken zijn getransformeerd tot ateliers en het hele jaar door zijn hier zo’n 180 creatieve ondernemingen; kunstenaars, designers, muzikanten, communicators en ambachtslieden  bezig de wereld te verrijken met hun kijk op de wereld. Zelf noemen ze het een kraamkamer waarbij Sectie-C zwanger is van nieuwe visies, producten en oplossingen.

Sectie-C is het domein zonder begrenzingen waarbinnen autonome denkers en
authentieke doeners versmelten in een unieke, organische cultuur.

stedenintransitie.nl

Het terrein is  ingericht met ateliers, werkplaatsen, tuinen, podia, expositieruimtes en laboratoria. Door een ongedwongen samenwerking weten ze Sectie-C bewoners te bouwen aan een nagenoeg zelfvoorzienende enclave, waarbij  de grenzeloze wereld van makers wordt uitgebreid in het zogenoemde fijnmazig creatief grid van Eindhoven.

Sectie-C ademt vrijheid, ambacht en gezamenlijkheid, tijdens de Dutch Design Week staan de deuren van de ateliers, werkplaatsen en studio’s wagenwijd open.  Wil je niet wachten tot de DDW sluit dan op 28 mei aan bij de stadsexpeditie van de City Makers Summit van Nieuw Nederland &  New Europe.

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Eindhoven
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu