THUIS

THUIS

THUIS in Wageningen: delen, ontmoeten, ondernemen

THUIS
Stationstraat 32
, 6701 AM Wageningen

THUIS is de gedeelde woonkamer van Wageningen, waar iedereen welkom is. Het draait om delen, ontmoeten en (samen) ondernemen. THUIS wil een plek bieden waar mensen en ideeën samenkomen, een plek die wordt gevormd door de mensen die er gebruik van maken.

© THUIS

Alles wordt bottom-up georganiseerd en is gebaseerd op delen. Spullen, eten, drinken, kennis en talent, iedereen brengt iets. Er is dan ook altijd wel iets te doen, zoals kletsen bij een kop koffie, werken, samen eten, een workshop bijwonen of organiseren of vergaderen over een nieuw bedrijf. De gedachte is dat door te delen, iedereen er meer voor terugkrijgt. Daarnaast biedt THUIS een plek waar alle groepen binnen Wageningen – verschillende nationaliteiten, studenten, lokale Wageningers, jong en oud – elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte wil THUIS een platform zijn waar mensen dingen kunnen gaan ondernemen. Mensen kunnen hier experimenteren en dankzij het netwerk kunnen ze je helpen nieuwe mensen te ontmoeten met wie je samen verder kunt.

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.