Tosti van Josti
Korte poten 5 , 2511 EB Den Haag
070 – 744 05 44
info@tostivanjosti.nl

Sinds enkele maanden hoef je niet meer ver te zoeken naar de perfecte tosti. Aan de Korte Poten in het centrum van de stad, kun je terecht bij de Tosti van Josti. ‘Van Josti zei je?’, ja zeker. In deze tostibar heeft het merendeel van de werknemers een arbeidsbeperking. Ondernemers Sam Holtus en Jasper Kool streven naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt, en willen iedereen een plekje kunnen geven.

‘De naam ‘Tosti van Josti’ wekt nu al een glimlach op. Wij hebben voor deze naam gekozen om het woord ‘Josti’ voor altijd een positieve vibe te geven. Met onze open werkethos laten we zien dat medewerkers met een arbeidsbeperking perfect functioneren in een hippe en kwalitatieve lunchzaak. Tosti van Josti verkleint kloven in de maatschappij en brengt mensen dichter bij elkaar’.

De bezoekers kunnen meegluren in de open keuken, en soms gaat daar ook wat mis – het kan bijvoorbeeld wat langer duren. Maar na het zien van het enthousiasme waarmee de tosti’s worden bereid, mag dat niet baten. Wat overigens ook niet vergeten mag worden is dat er schommels – ja zeker, schommels! – in de lunchtent hangen en dat alle producten van hoge kwaliteit zijn en het liefst ook nog biologisch. Ik weet wel waar ik een tosti ga scoren morgen!

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Den Haag
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu