Eindhoven

MUD Magazine

tadaa! Weer een Eindhoven magazine

MUD Magazine is er voor alle Eindhovenaren en wordt gemaakt uit liefde voor de stad. Het magazine vangt op een positieve en creatieve manier de belangrijke dingen die er in spelen in Eindhoven. Los van en naast het design en technology imago dat rondom Eindhoven wordt gecreëerd laten de initiatiefnemers Sabine te Braak en Laury van Eerd zien hoe geweldig Eindhoven is in ál haar facetten.

MUD Magazine wordt gratis door Eindoven verspreidt en staat elke editie weer in het teken van een verrassend thema. Nog interessanter zijn de unieke verhalen die redactie elke editie boven tafel weet te krijgen. Zo kan je in het themanummer ‘freaking circus’ lezen over Eindhovennaar Martijn Kuijken die zich nog niet zo goed kan vinden in de nieuwe trends, bewoners van de Kruidenbuurt die mijmeren over vroeger en een nieuw ‘Extrema’-festival op Strijp S. Daarnaast is er het ‘tweegesprek’ waarin stadsdichter Merel Morre en ontwerper Theo Brandwijk elkaar leren kennen aan de hand van stellingen en het item ‘een eindje in de puberteit’ waarin Rob van Kaam zijn geliefde Eindhoven beschrijft als de stad met het karakter van een puber.

‘Jij zou het centrum van Nederland worden en dat trok me enorm aan. Liep dat even anders zeg…’

© Imke de JongDe nieuwste editie met als thema ‘beestachtig’ verslaat onder andere de lokale fauna die er in Eindhoven te vinden is, een interview met Eindhovenaar Henk van Straten, 100 creatieven in Sectie-C, een Eindhovense imker en en een schaapherder en het moderne ‘jagen’ via Tinder. Deze bijzondere verhalen worden omringd door een zeer strakke vormgeving. Wat het, volgens de redactie, tevens het knapste magazine van Eindhoven maakt.

MUD kan gratis worden opgehaald op verschillende plekken door Eindhoven of worden thuisbezorgd. Daarnaast kan iedereen fan worden en daarmee het initiatief steunen.

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Eindhoven
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu