Gezocht: duurzame ondernemers

Pitch jouw duurzame bedrijf tijdens de VPRO Tegenlicht Meet Up en krijg tips van experts

Ben jij een duurzame ondernemer die de stap wilt maken van micro naar macro impact? Meld je dan aan als pitcher tijdens de Tegenlicht Meet Up ‘Groene Dromen’ op dinsdag 4 april in Pakhuis de Zwijger.

N.a.v. de Tegenlicht aflevering Groene dromen van regisseurs Rob van Hattum & Gijs Meyer Swantee (zondag 2 april op NPO2) maken we de balans op: hoe staat het ervoor met duurzaam ondernemend Nederland? Tien jaar geleden zond VPRO Tegenlicht ‘Afval is Voedsel’ uit. Voor veel mensen het startsein om op een nieuwe manier naar duurzaamheid en economie te kijken. Het was het begin van het zogenoemde ‘Cradle to Cradle denken’ in Nederland, waarbij duurzaamheid en circulariteit opeens hand in hand gingen met geld verdienen. Is groen anno 2017 al het nieuwe goud geworden, of zijn al die duurzame initiatieven gebleven wat ze waren: mooie initiatieven, maar met enkel impact op kleine schaal?

Pitchers, meld je aan!

Ben jij een Cradle to Cradle ondernemer, met een goedlopend bedrijf die de stap van micro naar macro impact wilt maken/aan het maken is, maar nog wat extra feedback kan gebruiken? Meld je dan aan door te mailen naar charley@dezwijger.nl.

  • Beschrijf jouw onderneming, de duurzame impact die het bedrijf nu op kleine schaal maakt en jouw groene dromen voor impact op grote schaal.
  • Beperk je tot max één A4
  • Aanleverdeadline: woensdag 27 maart 2017

In dezelfde week maken wij een selectie van de personen die tijdens de Meet Up op dinsdag 4 april hun pitch mogen houden voor een panel van experts in Pakhuis de Zwijger.

reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Nederland
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu