Make plastic recycling go 🍌🍌🍌

Help mee aan de toekomst van plastic recycling en word Dave Hakkens' Patron

Een beetje plastic recycle fan is allang op de hoogte. Heb je het toch gemist? Check de nieuwste campagne van Dave Hakkens en zijn Precious Plastic team – next.preciousplastic.com – en make plastic recycling go 🍌🍌🍌.

Dat Dave goede ideeën heeft wisten we, en dat hij ze ook omzet tot daden ook. We hebben hem niet voor niets geïnterviewd als stadmaker vlak voordat hij de wijde wereld in trok om onderzoek te doen en verhalen te maken onder de noemer Story Hopper.

next.preciousplastic.com

Het Precious Plastic wordt plastic recycling makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Met de blauwdrukken van Dave’s machines zijn al verschillende teams van fanatieke figuren over de hele aan de slag gegaan. Maar, om nóg meer impact te maken heeft Dave Versie 3 gelanceerd. Met als doel: support in geld en/of skills.

next

Word Dave’s Patron

Naast een nieuwe website heeft Dave gekozen om hun Precious Plastic doel te bereiken met behulp van Patreon, een innovatieve donatie-tool voor creatieven.

Ja denk je nu, donatie-tools all over the web, wat is hier dan anders aan?

Doneren kan met Patreon niet alleen eenmalig, zoals bij de bekende crowdfundingplatformen als Kickstarter of Indiegogo. Het verschil is dat de zogenoemde Patrons een bepaald bedrag aan de creators schenken per nieuw werk.

In het geval van Dave kan je dus zelf kiezen hoe je zijn projecten financieel wil ondersteunen. En zo hosselt Dave heel eenvoudig zijn maandsalaris bij elkaar én kan hij zijn doelen bereiken.

Betrokken stadmakers
Dave Hakkens
Phonebloks, Precious Plastic & Storyhopper
reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Eindhoven
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu