Penny for your Thoughts

Een dinertafel waar 10 vreemden en 5 vragen samen komen

Het concept van Penny for your Thoughts is simpel in zijn eenvoud, en tegelijk bijzonder en uitdagend. Je komt aan een tafel te zitten op een bijzondere plek. Naast je zit iemand die je niet eerder hebt gezien of gesproken.

Ter voorbereiding heb je een 5-tal vragen beantwoord, echte doordenkers. Durf jij je verhaal te vertellen? Penny for your Thoughts daagt je uit! Je ontmoet nieuwe mensen die jou stuk voor stuk meenemen in hun eigen herinneringen en ervaringen.

Tijdens de hele happening krijg je een bijzonder 3-gangen diner voorgeschoteld van Smaaker. Deze twee kookgekken krijgen de handjes op elkaar voor alles wat zij voorschotelen. Dit alles vindt plaats op een inspirerende ruimte ergens in Breda. Afgelopen edities is Hub88 het basiskamp geweest waar dit concept is geboren. Om het concept nog meer bijzonder te maken zal er per editie een nieuwe inspirerende locatie worden gekozen door de organisatie.

Aan het hoofd van de tafel zit een tafelhost die het hele diner aan elkaar rijgt met zijn doortastendheid en humor. Met zijn achtergrond als verhoor/interview specialist is hij de ideale vragensteller voor deze avond. Verder kan eigenlijk alles gebeuren aan tafel. Je kan je new best friend ontmoeten of je nieuwste vijand. Je nieuwe verkering, businesspartner of gewoon een nieuwe facebookbuddy. Iemand om samen de hond mee uit te laten of iemand om poffertjes mee te bakken op een sombere zondag. Laat je verassen!

Elke laatste donderdag van maand staat er een diner gepland en vindt doorgang bij minimaal aantal deelnemers van 7 en maximaal 10. Deelname kost 50 euro p.p. en is inclusief een 3-gangen diner, 2 drankjes (bier of wijn), gratis Breda-water en een dosis nieuwe impulsen van unieke mensen. Na je aanmelding krijg je ruim voor het diner jouw vragen toegestuurd van onze tafelhost en ontvang je alle nadere info. Houd voor de nieuwe edities onze Facebook pagina in de gaten of stuur een mail naar: info[at]pfyt.nl

Betrokken stadmakers
Peter Brouwers
Projectmanager / city maker / verbinder
reacties
reacties op dit artikel
Er zijn reacties op dit artikel
reageer
in Breda
reacties op dit artikel
Benieuwd wat er in New Europe gebeurt? Citiesintransition.eu