Stichting Shuffle legt de verbinding in Alkmaar

  1. Home
  2. /
  3. Alkmaar
  4. /
  5. Stichting Shuffle legt de...

Stichting Shuffle legt de verbinding in Alkmaar

Online podium voor mening en talent, voor & door jongeren

Stichting Shuffle is in januari 2015 opgericht door Ema Najetovic en Karlijn Plunkett. Twee meiden die het suffe Alkmaar zat waren of althans, de tendens die bij jongeren hangt over dat Alkmaar suf zou zijn. Dit terwijl er zoveel initiatieven én mensen zijn die de stad mooi en leuk maken.

Karlijn en Ema hebben bedacht dat een hip product maken dat jongeren de mogelijkheid biedt zichzelf te laten zien voor verbinding zal zorgen. Tussen elkaar en tussen jongeren en de stad. Tot nu toe lukt dat aardig.

“Inmiddels hebben wij ruim 600 leden die Shuffle Magazine direct in hun mailbox ontvangen en wordt het magazine door ruim 9000 Alkmaarders tussen de 18 jaar en 45 jaar gelezen. Dit hadden we nooit gedacht! Er bleek echt behoefte te zijn aan een Alkmaars, maatschappelijk magazine.” – Ema Najetovic

Inmiddels werken er ruim 25 jongeren vrijwillig aan het magazine en maandelijks komen zij samen om de content te bepalen. Naast het online magazine organiseren zij ook culturele vrijmibo’s en in de toekomst willen zij zelfs een politieke partij oprichten. Eentje voor jongeren. De mensen bij Shuffle dragen zelf de onderwerpen aan, onderwerpen als geschiedenis, politiek, uitgaan, kunst, wonen, werken en ja, ook liefde en eten passeren de revue! Het doel van de stichting is een podium bieden voor mening en creativiteit, maar zeker ook jongeren dichter bij Alkmaarse onderwerpen brengen. Dichter bij de stad.

© Stichting Shuffle

Het motto van Shuffle Magazine is dat iedereen mee mag doen! Voor elk talent idee is ruimte. Meedoen? Dat kan! Stuur een email naar jeetjewatcoolzeg[@]shufflemagazine.nl.

Betrokken stadmakers
Ema Najetovic
Stadsambassadeur Alkmaar

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.