Stadcamping 013

  1. Home
  2. /
  3. Tilburg
  4. /
  5. Stadcamping 013

Stadcamping 013

25-03-2022

Na een tweejarige pauze kondigt Stadscamping Tilburg de heropening aan van haar festivalcampings in het Spoorpark.

Terugblik op Vroegere Festivalcampings

Eric Steur, oprichter en campingbaas van Stadscamping Tilburg, herinnert zich: “De eerste festivalcamping vond plaats in de zomer van 2014 op dezelfde locatie, maar in een andere setting. We verheugen ons op de komst van de eerste festivalbezoekers volgende maand, vooral omdat het bezoekers van Roadburn zijn – een festival dat ons na aan het hart ligt.”

Roadburn Festival

In april wordt de eerste festivalcamping van het seizoen gelanceerd voor bezoekers van het internationaal befaamde Roadburn Festival. Van 20 tot 25 april transformeert het Spoorpark in de ‘Official Roadburn Camping’. Bij de hoofdingang komt een Foodcourt waar zowel festivalbezoekers als parkbezoekers kunnen genieten van ontbijt en lunch. Meer informatie en campingtickets zijn te vinden op de genoemde website.

Spoorpark LIVE

Spoorpark LIVE, eerst aangekondigd in 2020, maakt dit jaar zijn debuut. Tijdens dit popfestival op 18 en 19 juni treden artiesten op zoals Krezip, Di-Rect en Kensington. Tijdens het festivalweekend dient de camping als backstage. Er zijn ook speciale Festipi-tenten te boeken op de Stadscamping voor een volledige ervaring. Meer details zijn beschikbaar op de aangegeven website.

Redhead Days & Draaimolen Festival

Eind augustus en begin september staan de Redhead Days en het Draaimolen Festival gepland. De Redhead Days (26-28 augustus) trekken honderden roodharigen uit meer dan 80 landen. Draaimolen Festival, een toonaangevend dance festival, vindt plaats op 9 en 10 september. Pendelbussen vervoeren gasten van de camping in het Spoorpark naar het festivalterrein.

Oproep voor Vrijwilligers

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van deze festiviteiten, is Stadscamping Tilburg op zoek naar vrijwilligers. Bezoek de betreffende website voor meer informatie over het vrijwilligerswerk en de voordelen die het biedt.

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.