Wij maken de stad door ons dagelijks leven

  1. Home
  2. /
  3. Tilburg
  4. /
  5. Wij maken de stad...

Wij maken de stad door ons dagelijks leven

28-11-2019

De feestperiode komt er weer aan. Onze charmante binnenstad wordt dan nog sfeervoller en levendiger. Het is tijd om ‘netheid’ ook op die lijst te plaatsen, want iedereen geniet van een schoon en opgeruimd centrum. Van 25 november tot 1 december slaan winkeliers, horecagelegenheden, bewoners, vastgoedbeheerders en scholen de handen ineen. Samen zorgen we ervoor dat we met een opgeruimd centrum de feestperiode ingaan!

Fris, frisser, allerfrist

De gedachte achter deze campagne is helder: een nette binnenstad is een gedeelde verantwoordelijkheid. Laten we samenwerken om het centrum van Tilburg tussen 25 november en 1 december spic en span te maken. We roepen alle stadsbewoners op om mee te helpen met opruimen en schoonmaken. Laten we een week lang samenwerken om zwerfafval, onkruid en viezigheid aan te pakken. Als we allemaal ons steentje bijdragen, hebben we na een week een centrum waar we trots op kunnen zijn. Zo tonen we dat Tilburg werkelijk de mooiste stad is, zoals we al jaren in ons volkslied zingen!

Steden

In deze steden zijn nu stadambassadeurs actief. Dat worden er snel meer.

Transities

Alle transities in andere content vormen vind je hier. De beste interviews, plekken en evenementen voor de Nederlandse stad in transitie.